Anna-Karin & Mattias

Anna-Karin & Mattias är ett sånt skönt par med så mycket humor och värme som smittar av sig. De kallade sig lite röriga, men det var en skön blandning av kontroll och kaos som inte var värre än för andra brudpar tycker jag, de råkade bara ha 5 gånger fler familjemedlemmar än vanligt omkring sig när de gjorde sig i ordning, det ser man på alla telefoner som ligger här på rad!;-)

Eftersom vi är ständiga följeslagare till brudparet får vi rycka ut på allt möjligt. Den här gången var det min kära make som fick knyta brudgummens slipsknut. Perfekt resultat, älskling!:-)

Vädret var som synes precis så som en perfekt höstdag ska vara.

Men jag kan intyga att det rådde arktiskyla! Anna-Karin var dock riktigt cool och lät sig fotograferas utan ytterkläder (fast när jag tänker efter så hade hon inte ens med sig något ytterplagg, bara sin supersnygga pälsbolero!). Burrrrr!

”Yes!” ropar min kära make plötsligt, ”Jag fick den!”. Vi andra tittar på varandra och förstår ingenting men sen visar han bilden i kameran och då förstår vi men delar kanske inte riktigt hans entusiasm. Eftersom vi är i närheten av Bromma flygplats hade Mårten sett framför sig en bild med brudparet och ett flygplan som gått in för landnig och det var den bilden han nu hade lyckats förverkliga. Vi andra kan bara gratulera!;-)Och apropå kylan förresten, så var det botten upp som gällde.:-D

5 minuter innan vigseln hade noll av totalt fem barn som skulle ingå i brudföljet kommit till kyrkan… tid för panik? Inte alls, när barnen väl kom och dessutom oklädda var det förskolepedagogen Anna-Karin som tog befälet, på ett par bråkdelar av en sekund vara alla barn klädda och redo för vigsel! Imponerande, Anna-Karin!

Den härliga höstsolen lade sig som den brukar redan tidigt under middagen och resten av kvällen förflöt under så gott som mörker med bara de tända ljusen som lyste upp det stora rummet. Riktigt mysigt, men svårfotat.

Länk till bildspel.

 

av Lollo&Mårten

inga kommentarer

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.