Caroline & Tord

Careful what you wish for! När vi träffade Caroline och Tord för första gången tidigt i höstas (eller egentligen träffade vi dem första gången på Heli & Claes bröllop 2010) önskade vi att det skulle vara snö den 15:e december. Och gissa om vi fick rätt! Massor med rätt. Vi fick göra lite ändringar i schemat och improvisera lite, men det var inget som störde dessa två optimister!

Lollo kunde tyvärr inte vara med eftersom hon hade sin sista certifieringsdag innan hon får sitt massageterapeutdiplom. Därför hade jag med mig Tomas, en jobbarkompis till mig och en helt igenom superbra kille.

Vi mötte upp Caroline och hennes tre tärnor plus några kompisar på salong No Sugarcoat, behöver jag säga att de fyllde stället!?

Kallt och blåsigt ute, varmt och mysigt inne!;-)

Tanken var att vi skulle åka till Mariaberget efter frisören med den fina Stockholmsvyn som bakgrund… hade vi trotsat snöstormen så hade vi kanske kommit dit, men någon utsikt hade vi inte sett. Dessutom var det en sån där dag när solen aldrig riktigt verkade gå upp. Vad gör man då? Jo, man kan tex. leta upp ett lusthus.

Och måste man vara ute så springer man det fortaste man kan!

Sen bar det iväg till Oscarskyrkan, som ligger ett stenkast från brudparets lägenhet.

Fortsätter det att snöa även efter att man gift sig, ja då går man under jord! Man parkerar Hummer-limon utanför Kungsträdgårdens tunnelbanestation, plankar genom spärrarna och tar hissen ner…

Och hinner precis med tåget…:-)

Tänk vad roligt man kan ha i tunnelbanan en lördagseftermiddag i december!

Sedan var det middag och fest på Hasselbacken. Festen fortsatte långt in på natten (kolla in flaggorna uppe till vänster), vilket drag!

Tack Caroline & Tord för att ni är så härliga, positiva och att vi fick vara med på alla tokigheter denna fantastiska dag!

Vi önskar er ett långt och roligt liv tillsammans! (Den önskningen behöver man inte ångra!)

 

Mycket kärlek!

Mårten & Tomas (Lollo hälsar också)

 

Glöm inte att kolla in bildspelet!

Och så några ”bakom-kulisserna-bilder”:-)

 ”Tord the Lord!”, Tomas mitt i snöstormen och Mårten in action!

av Lollo&Mårten

1 kommentar

Caroline - Åh vad bilderna blev bra!! Tack så mycket Mårten och Tomas för en fantastisk dag som visserligen innehöll mycket snö men desto mer kärlek! Vi kunde inte ha önskat oss en bättre bröllopsdag och det fick vi även höra från våra gäster!
Och när man nu några månader efter sitter och försöker smälta allt, så är det underbart att kunna titta på alla de fantastiska kort som ni tog!

Stor kram från Caroline och Tord24 mars, 2013 – 17:32

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.