Helena & Niklas

Det började som en vänskaplig bröllopsinbjudan, och se hur det slutade, inte ens som gäster kan vi låta bli att ta alldeles för många bilder.:)

Många förväntansfulla gäster var vi som gick ombord på skeppet Saga Lejon i Norrköping på lördagseftermiddagen på dagen D, dagen när min vackra vän Helena skulle gifta sig med sin älskade Niklas.

När brudparet vid vigselns början fick syn på varandra för första gången ute på däck sögs de ihop till ett och fick luften under regnmolnen att vibrera av kärlek och lycka.

De strålade så uppenbart av uppriktig och stark längtan över att bli äkta makar att det inte gick att undgå att bli berörd av stämningen, inte ens bakom en jättekamera.;)Äntligen, äntligen fick de säga Ja till varandra!

Den sköna Helena bjuder på sig själv vanligt!

Medan skeppet tog oss med på en stämningsfull tur i skärgården tittade kvällssolen fram under några färgsprakande minuter.

En utsökt middag och 1000 danser senare bestämde jag och Mårten oss för att lämna festen när det var som roligast. Och det gjorde vi medan tonerna från Depeche Modelåten  I just can´t get enoughdunkade ut i den ljumma sommarnatten och kvällen var liksom fulländad.

Helena & Niklas, jag tror jag talar för samtliga bröllopsgäster när jag säger att vi känner oss smått euforiska över att ha fått dela er magiska bröllopsdag med er. TACK för det, och stort Grattis och Lycka till i ert fortsatta liv tillsammans, som Herr och Fru Nöjd!;)Vi ses snart!

 

av Lollo&Mårten

inga kommentarer

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.