Heli & Claes

Att vara med när ett brudpar gör sig fina inför sin stora dag är alltid kul, och oftast extra kul när det finns barn med i bilden.:-)

Heli & Claes träffade vi för första gången i den gulliga lilla staden Nyköping, dagen efter deras möhippa respektive svensexa, hehe. Paret var av förklarliga skäl inte så sugna på att bli provfotograferade den dagen, men tänk om de hade vetat vad vackra de skulle vara och hur fantastisk bra det skulle kännas när vi en månad senare återigen tog oss ut till den här fina dungen vid vattnet. Rökpauserna var nog dock lika många båda gångerna, och nejdå, Heli, vi håller vårt löfte och visar inte sådana bilder här.;-)

Deras ljuvligt söta linblonda barn gjorde oss sällskap en stund innan kyrkan för att mysa och busa med mamma och pappa. Se bara vilka sötnosar!

Resten av dagen förflöt precis enligt plan, möjligtvis att det klämdes in en (eller möjligtvis två) extra rökpauser, men men… bara brudparet är nöjda så är vi det ;-) Gruppbilden som skulle tas precis innan middagen blev dock en flopp på grund av en flygel som inte gick att flytta på, och att klättra på en flygel och samtidigt luta sig ut genom fönstret 3 våningar upp är inget Mårten bangar för däremot hade restaurangchefen helt andra prioriteringar just då. Synd för det hade blivit en bra på Mårten iaf!:-P

Vid middagen fick både jag och Mårten var sin plats vid borden, inte illa och något vi tackar alldeles extra för! Mårten var för övrigt överlycklig över att som han sa: ”Äntligen får jag fota ett bröllop som har ett band med en egen backdrop!!!” Och att det var brudgummens band gjorde ju inte saken bättre! :-D Checka in Compromizz här!

Resan hem var ganska lång och vi var rejält trötta men samtidigt nöjda eftersom vi hade fickorna fulla med fyllda minneskort och våra hjärtan fyllda av kärlek!

Länk till bildspel.

 

av Lollo&Mårten

1 kommentar

Caroline & Tord » Hellebrofoto - [...] Tord för första gången tidigt i höstas (eller egentligen träffade vi dem första gången på Heli & Claes bröllop 2010) önskade vi att det skulle vara snö den 15:e december. Och gissa om vi fick rätt! [...]19 december, 2012 – 01:21

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.