Sanna & Torgny

Nu har bröllopssäsongen äntligen börjat, och först ut är vackra Sanna och Torgny! Ett mycket lugnt och välplanerat brudpar. Så pass väl förberedda att Sanna, med brudnaglar(!) och allt, ägnade sista lediga dagen med att klippa buskarna i trädgården, och Torgny hade på självaste bröllopsförmiddagen inget bättre för sig än att tvätta bilen!:-DKanske låter det inte så märkvärdigt om man inte själv är mitt inne i bröllopsplaneringssvängen, men då har jag ändå glömt att säga att de har två små barn också… Vi är i alla fall väldigt imponerade!

Dagen, då summan av luftfuktighet och hög temperatur var som störst, kom vi hem till Sanna & Torgny för att se dem göra sig färdiga för sitt alldeles egna bröllop. Och det är alltid lika magiskt när den blivande bruden får göra sig i ordning och slutligen se sig själv som fulländad brud för första gången! Ett uttryck sprider sig i ansiktet som förmedlar känslan av tillfredsställelse, beundran, lycka och förväntan. Aaah, magiskt!

Det utlovade regnet och åskan som gärna hade fått komma och lätta på den tryckande värmen varken hörde eller såg vi skymten av, men lika glada för det var vi när vi fortsatte ut till Ulriksdals Slottsträdgård för att ta de berömda porträtten. Här har vi ett urval, se så vackra de var!

Vi fann en gunga som hängde så fint där mitt i skogen att vi var tvungna att låta dem prova den. Det var både avkopplande och kul, och vissa hade kanske lite roligare än andra…;-)

Några bilder som får mig att tänka på några rader ur klassikern med Right Said Fred ”I’m a model you know what I mean And I do my little turn on the catwalk
Yeah on the catwalk” :-D  Nejdå, hehe, vad jag försöker säga är att ni var så grymt snygga här!!

Sedan följde vigseln som gick som en dans med de båda söta och duktiga små näbbarna, samt efterföljande riskastning (puffat ris förresten, vilken hit – mums för små barn!:-D)


Middagen hölls vid Överjärva Gård. Ett otroligt charmigt och fint ställe, så nära stan men ändå lantligt, och med superläcker mat!

Barnen bjöd morfar på en mysig russinstund, sen var det tydligen Mårtens tur att få smaka russin. Mums!:-)

Några känslosamma och roliga tal hanns också med innan vi tackade för oss och begav oss hemåt med fickorna fulla av värdefulla minnen.

Brudgummens far höll ett tal till den för dagen utsedde favoritsonen.:-)

Sanna & Torgny, ni är så varma och kärleksfulla, och vi är så tacksamma att ni valde att tillbringa några timmar av er stora dag tillsammans med oss! Tack för en fantastisk dag!

Mycket kärlek!

Lollo & Mårten

Pssst! Missa inte deras BILDSPEL

 

Past, present and future(?) bride! Till höger Ulrika som vi fotade 2009, i mitten den nuvarande bruden och till vänster Julia som gifter sig nästa sommar (kanske, kanske, om vi har tur, får vi fota henne då. Hoppas, hoppas!).;-)

Lollo och Mårten in action! Mårtens kommentar: ”It’s a dirty job but someone’s gotta do it!”:-)Jag säger bara: ”Do it, do it!”:-D

av Lollo&Mårten

5 kommentarer

Carina Hillman - Åååå vilka vackra och varma bilder. Ni överträffar er själva varje gång. Vi är så glada att det var ni som fotade oss på vårt bröllop 080808 och sen min syster (som syns på en av dessa bilder) som ni fotade i juni 2009.

Ni är inte bara duktiga fotografer, ni är också väldigt trevliga på att ha närvarande på ens bröllop. Det är nog bl.a. därför gäster på bröllop där ni fotat sen också väljer er till sitt bröllop.

Massor av kärlek till er och trevlig sommar
Strömma 0808086 juli, 2011 – 21:22

Jonna - Jag kan bara instämma med föregående talare, helt fantastiska bilder!! Underbara syster & svåger, varje gång som jag tänker tillbaks´ på denna fantastiska dag är det med ett stort leende på läpparna! Kramar från Jonna6 juli, 2011 – 21:54

Lollo&Mårten - Tack kära vänner för era fina ord! Ni är för go’a ♥ Hoppas att ni får en underbar sommar och att vi ses igen! :-) Kramar6 juli, 2011 – 23:17

Bengt-Erik Norén - Sanna och Torgny

Vilket underbart bröllop !
Jag blev så rörd av er lycka.
Det gick åt fyra näsdukar.

Morfar

DS Vilka proffsfotografer.13 juli, 2011 – 21:41

Julia & Niclas » Hellebrofoto - [...] Sanna & Torgny [...]10 juli, 2012 – 14:33

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.