Sofia & Joakim

Lördagen den 3:e augusti var en väldigt varm dag, men den började lite svettigare än den hade behövt då vår brud Sofias sminkös inte dök upp. Även telefonen gick varm då Sofia fick ringa ett tiotal samtal innan hon till slut lyckades boka in en sminktid hos Make Up Store i Sollentuna centrum. Vi mötte upp den vackra bruden där hon satt i en sminkstol helt ofattbart cool, i alla fall på utsidan.;)

40 minuter senare bar det av hemåt i full fart där familj och hjälpsamma grannar väntade. En sista hand lades vid frisyren och sedan var det för klänningen att åka på. Kentlåten ”Utan dina andetag” har en given plats i Sofias och Joakims hjärtan, för förutom tavlan i sovrummet spelades och sjöngs låten under vigseln av Joakims ena bror, och den hörs även i bildspelet längre ner på denna sida.

De vigdes av Joakims pappa i Sollentuna kyrka. Brudgummens båda bröder sjöng varsin sång och mamman läste en bibeltext, en riktigt familjär och fin ceremoni med andra ord!

Sen kom förmodligen den längsta kyss som vi upplevt under en vigsel, tiden stod stilla!:-)

Efter vigseln bar det iväg till Edsbergsparken men på vägen stannade vi till vid en väldigt speciell bensinmack. Det var nämligen precis där brudparet träffades första gången! Och visst ser man att de fortfarande har bra kontakt med macken!;-)

Edsbergsparken bjöd på en härlig högsommardag, så det var ganska skönt att hålla sig i skuggan för det mesta.

Vilket lättsamt och glatt brudpar! Vi försökte få dem att spara lite på leendena på några bilder, men ni ser ju själva – det gick inte!;)Är man lycklig så är man, och har man så vackra leenden som dessa två har så är det dumt att låta bli att le! ♥

Brudparets son Johannes som var med hela tiden ville inte riktigt gå tillbaka när det var dags att ansluta till de väntande gästerna vid Edsbacka Wärdshus, så han fick åka på pappas axlar.
Tack finaste Sofia och Joakim (och inte minst Johannes!) för en oförglömlig dag! Ert härliga sätt och sköna humor gjorde vårt jobb så roligt och enkelt.
Mycket kärlek!
Sofia & Joakims bildspel:
Som ni ser här nedan så fick Mårten lite hjälp med fotograferingen under middagen, och resultatet ser ni också. Och så till sist, får vi lov att presentera; Lollo in’da Forest!:-)

av Lollo&Mårten

1 kommentar

Helena - Vilken snygg lillasyster jag har! Otroligt fina & vackra bilder ni har tagit.11 augusti, 2013 – 19:56

Din epostadress visas aldrig på sidan. Obligatoriska fält är markerade med *

*

*

Det gick inte att skicka din kommentar, kontrollera att du angett en korrekt epostadress och försök igen.